2014

TYPE 1

Na vele concept tekeningen is uiteindelijk in 2014 het startschot gegeven voor de ontwikkeling van het eerste prototype, beter bekend als Eysing Type 1.

 
 
Type 1.jpg
 

2015

PROTOTYPING

In 2015 is er doorontwikkeld aan de Eysing type 1.

Doorontwikkelingen.jpg
 

2016

TYPE 1 FINISHED

In 2016 is de type 1 gereed, welke later de allereerste Eysing e-moped ooit zou worden.

 
Type1 finished.jpg
 

2017

APPROVAL & TESTING

In 2017 krijgt de Eysing Type 1 vanuit de RDW goedkeuring voor op de openbare weg en kan het testwerk beginnen. Later dat jaar worden nog eens 4 prototypes gebouwd ter uitbreiding van het testwerk. Met deze prototypes zijn er inmiddels voor ruim 10.000km aan test ervaring opgedaan.

testing.jpg

2018

FINAL DESIGN

In 2018 is de Eysing One uitontwikkeld en klaar voor productie. De One zal hiermee de eerste Eysing e-moped ooit zijn in serieproductie.
 
 
Final design.jpg
 

2019

PRODUCTION

Eysing start met de productie van de One vanaf april 2019. Leveringen starten in volgorde van pre orders. De One zal vanaf de productielijn in Utrecht van de band rollen. De productie van de Alpenjager zal kort daarop volgen en in strikte oplage van 31 stuks geproduceerd worden.

Production.jpg
 

TEAM EYSING

 

Alain van Dijk
CEO, Founder

LinkedIn

Designer van de Eysing e-moped - is in 2014 in de garage met schoolvrienden aan deze jongensdroom gestart. Als kind al met pen en papier in de weer om de het voertuig uit zijn dromen te ontwerpen. De ontwerpen van verscheidende concept tekeningen hebben geresulteerd in een stijlvolle e-moped met het design van een vooroorlogse motorfiets.

 

Rik Smits
CCO, Co-owner

LinkedIn

Trendmaker van Eysing - Neus voor nieuwe trends, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en met commercieel inzicht niet alleen gericht op omzet, maar begrijpt ook heel goed de wensen van de klant. Is in een vroeg stadium betrokken geraakt met de jongensdroom. Op het moment dat hij voor zijn studie een stage moest uitzoeken twijfelde hij voor geen seconde. Eysing is hetgeen waartoe hij zich geroepen voelt. Op jonge leeftijd al bezig met vele kleine ondernemingen en waagt nu de grote stap om Eysing mee op de kaart te zetten. 

 

Rein van Erp
Advisory Board

LinkedIn

 

Marc Stubbé
Advisory Board

LinkedIn

 

Jan Willem Jonker
Advisory Board

LinkedIn

AGH grey 2.jpg
 

word AMBASSADEUR

ONS SUCCES, IS HET SUCCES VAN DE EYSING AMBASSADEURS

De eerste 100 exemplaren van de Eysing One worden geleverd met een winstdelende obligatie op naam van de koper. Daarmee treedt u toe tot het selecte gezelschap van Eysing Ambassadeurs. U krijgt deze obligatie in een mooie lijst uitgereikt bij aflevering van uw e-moped en tevens wordt u opgenomen in het ambassadeursregister van Eysing.

  • De nominale waarde van deze winstdelende obligatie bedraagt € 250,-.

  • Op basis van Eysing’s projecties is het mogelijk om bijna de gehele aankoopprijs van uw e-moped terug te verdienen, gebaseerd op een uitkering van 0,1% per obligatie over de nettowinst voor belastingen gedurende 3 jaren vanaf 1 januari 2021.

Wij vinden het een prettige gedachte dat wij het verwachte succes van Eysing kunnen delen met onze Eysing Ambassadeurs. 

 
 
obligatie voorbeeld 2.jpg