Type 1 - mobile - Copy.jpg

2014

TYPE 1

Na vele concept tekeningen is uiteindelijk in 2014 het startschot gegeven voor de ontwikkeling van het eerste prototype, beter bekend als Eysing Type 1.

background.jpg
 
Doorontwikkelingen_mobile_copy.jpg

2015

PROTOTYPING

In 2015 is er doorontwikkeld aan de Eysing type 1.

background.jpg
 
 
Type1_finished_mobile_copy.jpg

2016

TYPE 1 FINISHED

In 2016 is de type 1 gereed, welke later de allereerste Eysing e-moped ooit zou worden.

background.jpg
 
testing_mobile_copy.jpg

2017

APPROVAL & TESTING

In 2017 krijgt de Eysing Type 1 vanuit de RDW goedkeuring voor op de openbare weg en kan het testwerk beginnen. Later dat jaar worden nog eens 4 prototypes gebouwd ter uitbreiding van het testwerk. Met deze prototypes zijn er inmiddels voor ruim 10.000km aan test ervaring opgedaan.

background.jpg
 
Final_design_mobile_copy.jpg

2018

FINAL DESIGN

In 2018 is de Eysing One uitontwikkeld en klaar voor productie. De One zal hiermee de eerste Eysing e-moped ooit zijn in serieproductie.
background.jpg
 
Production_mobile_copy.jpg

2019

PRODUCTION

Eysing start met de productie van de One in maart 2019. Leveringen starten in volgorde van pre orders. De One zal vanaf de productielijn in Utrecht van de band rollen. De productie van de Alpenjager zal kort daarop volgen en in strikte oplage van 31 stuks geproduceerd worden.

background.jpg
 

TEAM EYSING

 

Alain van Dijk
CEO, Founder

LinkedIn

Designer van de Eysing e-moped - is in 2014 in de garage met schoolvrienden aan deze jongensdroom gestart. Als kind al met pen en papier in de weer om de het voertuig uit zijn dromen te ontwerpen. De ontwerpen van verscheidende concept tekeningen hebben geresulteerd in een stijlvolle e-moped met het design van een vooroorlogse motorfiets.

 

Rik Smits
CCO, Co-owner

LinkedIn

Trendmaker van Eysing - Neus voor nieuwe trends, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en met commercieel inzicht niet alleen gericht op omzet, maar begrijpt ook heel goed de wensen van de klant. Is in een vroeg stadium betrokken geraakt met de jongensdroom. Op het moment dat hij voor zijn studie een stage moest uitzoeken twijfelde hij voor geen seconde. Eysing is hetgeen waartoe hij zich geroepen voelt. Op jonge leeftijd al bezig met vele kleine ondernemingen en waagt nu de grote stap om Eysing mee op de kaart te zetten. 

 

Rein van Erp
Advisory Board

LinkedIn

 

Marc Stubbé
Advisory Board

LinkedIn

 

Jan Willem Jonker
Advisory Board

LinkedIn

AGH grey 2.jpg
 

BECOME AMBASSADOR

ONS SUCCES, IS HET SUCCES VAN IEDERE EYSING AMBASSADEUR

Als tegenprestatie voor een pre-order benoemen wij de koper van één van de 100 eerste modellen van de Eysing One tot ambassadeur van Eysing en ontvangt iedere ambassadeur een winstdelende obligatie die op naam van Koper gesteld zal worden. De koper krijgt zijn/haar winstdelende obligatie in fysieke vorm en mooi ingelijst uitgereikt. Tevens wordt de koper opgenomen in het ambassadeursregister van Eysing.

  • Nominale waarde obligatie bedraagt € 250,-.

  • Op basis van onze gemiddelde projecties is het mogelijk tot anderhalf keer de aankoopprijs terug te verdienen d.m.v. het winstdelende component in de obligatie, welke 0,1% per obligatie over de netto winst voor belastingen gedurende 3 jaar bedraagt (2021,2022,2023).

Wij vinden het bij Eysing een prettige gedachte dat wij het verwachte succes van Eysing kunnen delen met onze Eysing Ambassadeurs. 

 
 
obligatie voorbeeld 2.jpg