Made by Eysing

De Eysing One werd ontworpen voor in de stad. Een lichtgewicht rijdersmachine met een gewicht van slechts 45 kilo, een lang zadel – kun je met de kinderen even een ijsje halen – en een uitneembaar accupakket. Die haal je uit de tank en kun je binnen opladen. Heel praktisch. Volledig van staal, met een actieradius van 80km en handgemaakt in Nederland. De machine is geheel vloeistofvrij en heeft geen plastic onderdelen, daardoor is het onderhoud minimaal. De machine is duurzaam en gebouwd om een leven lang mee te gaan. Het is echt het ultieme stadsvervoersmiddel. Voor de veiligheid zijn alle Eysings voorzien van een GPS-module met een anti-diefstal tracking systeem via een speciale mobiele applicatie.

Eysing neemt haar eigen, unieke plaats in binnen het jonge spelersveld van e-moped merken: Eysing streeft naar merkonderscheid en herkenbaarheid door exclusief design en de allerhoogste kwaliteit.

 
 
kinderdijk_groot.jpg
 

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

Naast haar eigen verantwoordelijkheid als een bedrijf is Eysing ook betrokken bij het welzijn van de mens en het respect voor het milieu. Een respectvol milieubeheer is voor haar vanzelfsprekend. Eysing legt zichzelf strenge milieunormen op en staat voor een verantwoorde consumptie van hulpbronnen en energie. De bescherming van deze natuurlijke hulpbronnen, efficiënt gebruik van energie en het leveren van een bijdrage aan de milieuveiligheid zijn prioritaire doelstellingen als het gaat om Eysing en haar ecologische verantwoordelijkheid.

INNOVATIES EN MILIEU

Als fabrikant van e-mopeds hecht Eysing veel waarde aan een continue verbetering van de rij-prestaties die gepaard gaat met een directe vermindering van het energieverbruik. Zo ligt de nadruk van Eysing altijd op lichtgewicht ontwerpen. Daarnaast gebruikt en ontwikkelt Eysing energiebesparende technologieën zoals de regeneratief remsystemen, evenals andere in-huis ontwikkelde innovaties aan het Eysing Li-ion batterijpakket. Eysing’s producten dragen bij aan vermindering van uitstootvervuiling maar ook aan het verminderen van geluidsvervuiling in met name stedelijke gebieden.

DUURZAAMHEID EN TOEKOMST

Om het milieu te beschermen en de luchtkwaliteit te verbeteren, investeert Eysing in alternatieve aandrijvingen. Door de modellen One en Alpenjager uit te rusten met hup-motor een elektrische aandrijflijnen, Deze aandrijving heeft Eysing aanzienlijke verbeteringen weten te realiseren met betrekking tot de slijtage van het rem systeem. In vergelijking met andere fabrikanten van het premium segment kan Eysing worden beschouwd als een pionier als het gaat om design en mobiliteit: de One is de eerste in hun klasse die zijn uitgerust met een trommel -elektrische aandrijflijn. Zo neemt Eysing zijn verantwoordelijkheid voor het milieu voor de toekomst.Om het milieu te beschermen en de luchtkwaliteit te verbeteren, investeert Eysing in de ontwikkeling van alternatieve aandrijvingen. Eysing heeft aanzienlijke verbeteringen weten te realiseren met betrekking tot de slijtage van de remmen in dit systeem. Eysing kan worden beschouwd als een pionier in design en mobiliteit: de Eysing One is de eerste in zijn klasse die is uitgerust met een vooruitstrevende “trommel-elektrische” aandrijflijn. Dit is een goed voorbeeld van de doelstelling van Eysing om haar activiteiten en producten altijd complementair aan elkaar te laten zijn. Iedere innovatie dient meerdere doelen. Zo neemt Eysing haar verantwoordelijkheid voor het milieu en voor de toekomst.

 

INTRODUCING: EYSING BATTERIJPAKKET

Het Eysing batterijpakket is geen standaard energiebron. Het pakket is speciaal ontworpen met oog voor het kleinste detail, waarbij we ons hebben laten inspireren door de analoge foto- en filmcamera’s van begin vorige eeuw, toen er bij fotografen en cineasten behoefte was aan een compacte, draagbare camera en een mobiele variant werd ontwikkeld. Een grote stap voor de fotografie- en filmwereld.

 
Schermafdruk 2019-08-09 00.49.48.png
 
Schermafdruk 2019-08-09 00.47.52.png
 

UP TO SPEED

Boordcomputers worden steeds complexer en leveren de bestuurder een overdosis aan informatie en functionaliteiten. Fabrikanten hebben hiermee -met wisselend succes- de intentie om het de gebruikers onderweg gemakkelijker te maken. Feitelijk leidt het de bestuurder alleen maar af. Eysing wil u vooral ongestoord laten genieten van uw rit. De Eysing-snelheidsmeter is ontworpen vanuit gebruiksvriendelijkheid. In één oogopslag ziet u de snelheid, het batterijpercentage en de afgelegde afstand. Precies waar het bij het rijden om draait.

 

WORLD-CLASS DRIVE

Bestaande elektrische motoren voldoen geen van allen aan Eysing’s eisen voor design, prestaties en duurzaamheid. Daarom heeft Team Eysing de “in-wiel aandrijving” opnieuw moeten uitvinden. In samenwerking met gespecialiseerde partners is er door Eysing een compleet nieuwe naafmotor ontwikkeld met geïntegreerde trommelrem. Het resultaat is een geruisloze en efficiënte krachtbron die het kloppend hart van de Eysing One vormt.

 
Schermafdruk 2019-08-09 00.47.47.png
 
MOVING TRADITION FORWARD- EYSING ACHTERLICHT.jpg
 

MOVING TRADITION FORWARD: EYSING ACHTERLICHT

Regen. Mist. Duisternis. Condities waar we in Nederland vaak mee te maken hebben. Een echte liefhebber laat zich daar niet door weerhouden. Al ruim 130 jaar terug trotseerden de oude Eysinks de nacht met hun uiterst minimale verlichting. Eysing zorgt onder deze omstandigheden op elegante wijze voor uw zichtbaarheid op de weg: volledig veilig maar nog steeds met een minimalistisch lichtontwerp. Het driedimensionale design, met de geïntegreerde LED-spot als remlicht, geeft extra diepte in de lichtunit welke de Eysing niet alleen van achteren, maar ook vanaf beide zijden zichtbaar maakt.