PARTNERSHIPS

 

SOCIAAL

Eysing maakt zich hard voor goede arbeidskansen voor iedereen en besteedt een gedeelte van haar assemblagewerkzaamheden uit aan het Utrechtse DURF. Dit is een zogenaamde Social Enterprise die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt opleidt en ondersteunt. Het doel is om voor deze jongeren een eerlijke kans op een betaalde baan te realiseren. Sinds 2015 verzorgt DURF de volledige productie van elektrische fietsenmerk VANMOOF. Voor meer informatie kijkt u op www.deutrechtserijwielfabriek.nl.

 
56046_fullimage_winkelstraat utrecht.jpg
 

KWALITEIT

Eysing besteedt enorm veel tijd en aandacht aan de kwaliteit van haar producten. Dat begint met zorgvuldige ontwerpschetsen van ieder detail van elk onderdeel. Vervolgens worden daar in de meeste gevallen handmatig proefmodellen van gemaakt, die vervolgens uitvoerig getest en doorontwikkeld worden. Eysing zoekt dan naar de best mogelijke leveranciers voor ieder onderdeel of besluit om het zelf te produceren. Zo werkt Eysing samen met de grootste fabrikanten en toeleveranciers in de automotive sector voor bijv. de spatborden, worden de frames door een kleine zelfstandige fabrikant gelast en wordt de elektrische bedrading volledig handmatig door Team Eysing zelf gemodelleerd. De keuze is in eerste instantie gebaseerd op wie de beste kwaliteit kan leveren.

 
Eysing+app.jpg
 

DUURZAAM

Om het milieu te beschermen en de luchtkwaliteit te verbeteren, investeert Eysing in de ontwikkeling van alternatieve aandrijvingen. Eysing heeft aanzienlijke verbeteringen weten te realiseren met betrekking tot de duurzaamheid van vergelijkbare elektrische aandrijvingen en introduceert regeneratieve remsystemen in haar producten. Eysing werkt samen met diverse leveranciers en probeert deze zo dicht als mogelijk bij huis te vinden. Het overgrote aandeel van de onderdelen wordt dan ook in Nederland geproduceerd. De daadwerkelijke assemblage en montage van de Eysings vindt ook in Nederland plaats waardoor transportbewegingen worden geminimaliseerd. Vervolgens produceert Eysing in batches, wat bijdraagt aan het verminderen van de nodige vervoersbewegingen. Zodra een productiebatch is gevuld, wordt in een enkele verzending een groot aantal onderdelen getransporteerd in plaats van telkens in kleinere aantallen te moeten worden vervoerd.

 
fotooo.png
 

MAATSCHAPPELIJK

Vanaf 2020 zal Eysing de hockeyclub HC MOP in Vught sponsoren. Sporten is goed voor kinderen. Het verbetert hun conditie, gaat overgewicht tegen, is goed voor hun zelfvertrouwen en leert hen omgaan met emoties zoals boosheid en verdriet bij het verliezen. Bovendien maken kinderen al sportend nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast wil Eysing zich, ondanks haar korte bestaan, graag profileren als een bedrijf met haar ontstaanshistorie in Vught. Dat de conceptstore in ’s-Hertogenbosch is gevestigd doet daar geen afbreuk aan.

 
18-1544 Eysing - CI - corporate identity - V2[2095]-3.png