#Pioniersprincipes

Onze volledige focus ligt op het realiseren van onze droom: het bouwen van de allermooiste e-moped van wereldklasse. Dit raakt het hart van alles dat Eysing maakt tot wat het is. Als merk, als bedrijf en als vrienden. Het omvat alle waarden die ons bedrijf, ons werk en onze e-moped karakteriseren.

Alain van Dijk’s jongensdroom inspireert ons hele team - dat zie je terug in onze activiteiten binnen de onderneming. Elke dag werken we met toewijding en passie om een stukje dichterbij de realisatie van de droom te komen. Elk concept, elke ontwikkeling en elk model moet voldoen aan het ideaal dat ons allen bindt. We noemen dit eenvoudig het Eysing principe.

Vanaf de eerste dag streven wij ernaar om uit alles het meeste te halen. Goed is niet goed genoeg. De dingen die wij doen moeten onszelf altijd verbazen.  De onderlinge vriendschap wordt versterkt door die extra stap die wij altijd zetten. Het gaat niet langer alleen om het bouwen van een e-moped, het gaat erom om anderen deelgenoot te maken van onze droom. Wij willen verwachtingen niet alleen waarmaken, maar altijd proberen te overtreffen.

 
 

#PIONIERSAUTHENTICITEIT

Het jongensboek van Eysing wordt geschreven vanuit een visie en vertelt hoe gaandeweg deze visie wordt gerealiseerd. Het meest authentieke aspect van iedere Eysing e-moped is zichtbaar in de harmonie van het designconcept. Iedere functionaliteit van de machines wordt gevolgd door het retro design. Dat is niet altijd de gemakkelijkste route, maar garandeert een compromisloos, authentiek product.

Eysing is een uniek bedrijf met sterke idealen. Onze waarden en principes komen terug in alles wat wij doen om ervoor te zorgen dat we altijd authentiek zijn en blijven. We worden constant geconfronteerd met onze eigen hoge standaards en hebben een vastomlijnd idee over wie we zijn en hoe we zaken benaderen. Als gevolg hiervan verleggen we bij Eysing continu grenzen en werken we toegewijd aan de ontwikkeling van ons merk en onze e-mopeds.

Gebaseerd op dit authenticiteitsprincipe werd de Eysing Prototype Nr. 1 gebouwd. Veel beschikbare onderdelen in de markt voldoen niet aan onze design- of functionaliteitseisen. Om onze authenticiteit te bewaken ontwerpen we deze zelf en zoeken aansluiting bij de best mogelijke specialisten om ze te fabriceren. Of dat doen we ook zelf.

Waar dit vertrouwen vandaan komt? Het antwoord is simpel. We vergeten nooit wie we zijn. En waar we vandaan komen.

 
Dick Eysink - prototype 125 cc, augustus 1941

Dick Eysink - prototype 125 cc, augustus 1941


#PIONIERSKWALITEIT

Geen enkele machine kan wedijveren met de gevoeligheid van de immens complexe gereedschappen die wij gebruiken: mensenhanden. Intuïtie en uiterste gevoeligheid zijn essentieel tijdens het bekleden, walsen, stampen, kloppen, lassen, buigen, spuiten, polijsten, spaken en aanpassen. Eysing hanteert extreme kwaliteitseisen voor alle onderdelen die hun weg in een Eysing e-moped vinden.

We bouwen e-mopeds omdat we, gelukkig, sinds 2014 nergens anders aan kunnen denken. Deze passie heeft niet alleen geleid tot het ontwerpen, maar ook het zelf ontwikkelen van een voertuig. Daarbij hanteren we onderstaande uitgangspunten om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

  • Wij gebruiken nagenoeg geen plastic, wij kiezen voor hoogwaardig staal met duurzame afwerking.

  • Wij gebruiken exclusieve elektronica, speciaal ontwikkeld en handmatig gesoldeerd.

  • Wij kiezen ervoor om veel stappen in het productieproces handmatig te verrichten.

  • Waar mogelijk huren wij Nederlandse vaklieden in dit handwerk uit te voeren.

  • Wij kiezen ervoor om Nederlandse kwaliteitsnormen te hanteren i.p.v. Chinese standaarden.

  • Wij snijden nooit bochten af als het gaat om de kwaliteit. Goed is niet goed genoeg.

  • Wij streven ernaar om onze e-mopeds zo toekomstbestendig als mogelijk te produceren.

 
Gereedscha.jpg

#PIONIERSPASSIE

In de jaren ‘30 waren de Amersfoortse Eysink-motoren zo populair dat veel dealers destijds het motto 'Winnen op zondag, verkopen op maandag.' hanteerden. Dit als gevolg van de talrijke Eysink race-overwinningen. Wij zien dat niet anders en streven naar een hedendaags motto bij onze berijders ‘Rijden op zondag, nagenieten op maandag.’ Wij vinden onze Eysing geen alledaagse e-moped, maar wel een e-moped om elke dag op te rijden, ongeacht de omstandigheden.

Een bestendige plek voor Eysing in de toekomst is ons doel. Nog meer mensen deelgenoot maken van onze droom. Daar werken we dagelijks met passie aan. We stellen ons continu ten doel om onze e-mopeds naar een kwalitatief nog hoger niveau te tillen. Elektrisch rijden heeft de toekomst. Dat is een gegeven. Maar wij willen meer. Meer ideeën per meter. Onze toekomstplannen zorgen ervoor dat creativiteit niet alleen aantrekkelijk is voor onze geest, maar ook voor ons hart. Met passie blijven wij werken aan innovatieve ontwerpen en vernieuwend ingenieurswerk om de toekomst te veroveren, als merk, als bedrijf en bovenal als vrienden.

 
Eysing_week 25_update.jpg