ALGEMENE VOORWAARDEN

Proefrit

Om een proefrit aan te vragen dient u het online formulier in te vullen waarna een medewerker contact met u zal opnemen om proefrit in te plannen. U dient in het bezig te zijn van een geldig rijbewijs en kunt aantonen dat u 21 jaar of ouder bent.

Proefritten zijn beschikbaar bij de Eysing conceptstore en zijn bedoeld om de capaciteiten en prestaties te demonstreren. Voor iedere proefrit zal Eysing u vragen om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden die behoren bij een proefritaanvraag.

[PDF – Proefrit Algemene Voorwaarden]

 

Verkoop

Indien u besluit om een Eysing e-moped aan te schaffen attenderen wij u op de Algemene Verkoop-voorwaarden die Eysing hanteert.

Het is u bekend dat uw Eysing e-moped naar de door u gewenste specificaties zal worden gebouwd. Dit betekent automatisch dat uw e-moped niet vanuit voorraad kan worden geleverd. Eysing produceert haar e-mopeds in batches. U begrijpt dat de batch waarin uw Eysing zal worden geproduceerd eerst dient te worden volgepland, alvorens de daadwerkelijke productie aanvangt. Eysing zal een inschatting maken van de verwachte leverdatum, maar u begrijpt dat u hier geen rechten aan kunt ontlenen.

Deze en overige voorwaarden worden gehanteerd door Eysing B.V., een besloten vennootschap met ingevolge rechtshandhaving naar Nederlands recht met haar hoofdkantoor te Vught, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Vught onder nr. 68.168.071.

[PDF – Verkoop Algemene Voorwaarden]

 

Bezorging

Indien uw Eysing e-moped een definitieve leverdatum heeft gekregen, zal Eysing contact met u opnemen over de gewenste overdrachtsdatum en plaats. Het geniet onze voorkeur om uw sleutels in de Eysing conceptstore te overhandigen, maar u kunt er ook voor kiezen om tegen een meerprijs uw e-moped te laten bezorgen. De e-moped wordt door Eysing of door onze bezorgpartner afgeleverd op het afgesproken adres.

Het tarief voor bezorging van uw e-moped binnen een straal van 10 kilometer van ’s-Hertogenbosch bedraagt €35 ex. BTW. Voor bezorging buiten dit gebied, maar binnen Nederland, geldt een tarief van €0,55 per kilometer te meten vanaf de Eysing conceptstore.

Indien u ervoor kiest om de e-moped te laten bezorgen zijn er algemene voorwaarden van toepassing.

[PDF – Bezorging Algemene Voorwaarden]