EYSING ACHTERLICHT

 
MOVING TRADITION FORWARD- EYSING ACHTERLICHT.jpg

Regen. Mist. Duisternis. Condities waar we in Nederland vaak mee te maken hebben. Een echte liefhebber laat zich daar niet door weerhouden. Al ruim 130 jaar terug trotseerden de oude Eysinks de nacht met hun uiterst minimale verlichting.

Eysing zorgt onder deze omstandigheden op elegante wijze voor uw zichtbaarheid op de weg: volledig veilig maar nog steeds met een minimalistisch lichtontwerp. Het drie-dimensionale design, met de geïntegreerde LED-spot als remlicht, geeft extra diepte in de lichtunit welke de Eysing niet alleen van achteren, maar ook vanaf beide zijden zichtbaar maakt.

De iconische lijnen van het speciaal ontworpen achterlicht zullen een blijvende indruk maken op achteropkomend verkeer, maar zijn meer dan enkel een statement. Design dat is geïnspireerd op het verleden, ontwikkeld met de veiligheidseisen van het heden en dus uitgevoerd met de allernieuwste LED-technologiëen. Zo worden onze rijders vroegtijdig waargenomen in verkeerssituaties zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te hinderen.

De intensiteit en reikwijdte van de verlichting zijn continu briljant, maar kennen een bijzondere eigenschap: het dynamische gloei-effect. Wat begon als een schets op papier heeft geleid tot een lichtbeeld met een warme uitstraling door gebruik van de nieuwste technieken, maar altijd met een iconische, retro uitstraling. U zult alleen zelf normaal gesproken weinig naar uw bijzondere achterlicht kunnen kijken tijdens het rijden. Dat spijt ons.

Wilt u uw eigen e-moped reserveren? Klik dan hier om zelf ook uw Eysing-jongensboek open te slaan.

 
AlainEysing