EYSING BATTERIJPAKKET

 
Eysing_Battery pack.jpg

A SIGNATURE REDISCOVERED

Het Eysing batterijpakket is geen standaard energiebron. Het pakket is speciaal ontworpen met oog voor het kleinste detail, waarbij we ons hebben laten inspireren door de analoge foto- en filmcamera’s van begin vorige eeuw, toen er bij fotografen en cineasten behoefte was aan een compacte, draagbare camera en een mobiele variant werd ontwikkeld. Een grote stap voor de fotografie- en filmwereld. 

Vanuit deze filosofie is ook het Eysing batterijpakket ontworpen. De batterijmodule is uitneembaar en draagbaar, en daarmee zichtbaar. Eysing heeft met toewijding gewerkt aan een hoogwaardig design dat eer doet aan de stijlvolle ontwerpen uit de jaren ‘30, de gloriedagen van Eysink Amersfoort. De state-of-the-art lithium batterij is ingebouwd in een op maat gemaakte, lichtgewicht aluminium behuizing. Net zoals de iconische foto- en filmcamera’s uit de vorige eeuw is de behuizing afgewerkt met een lederen bekleding: een signatuur voor zijn tijd.

FROM THE PAST TO THE FUTURE

Het batterijpakket is zo ontworpen dat deze uitneembaar is. De verwijdering en terugplaatsing van het pakket gebeurt in de tanksectie van de e-moped. Het batterijpakket kan middels het stevige handvat overal mee naar toe worden genomen, want het gewicht is beperkt tot 10 kg. Het Eysing batterijpakket kan in elk standaard 220-Volt stopcontact worden opgeladen. Of u nu thuis, op kantoor of in een restaurant bent.

Verbind het batterijpakket met de speciale Eysing-socket aan een snel-lader en de Eysing One zal binnen 4 uur volledig zijn opgeladen. Na 2 uur zal de accu alweer voor +/- 60 procent zijn opgeladen. Met een standaard oplader duurt het ongeveer 8 uur om volledig te herladen.

Een vol batterijpakket levert een actieradius van circa 80 kilometer. Dat is niet toevallig precies de afstand van Amersfoort naar ’s-Hertogenbosch; De thuisplaatsen van het Eysink van toen en het Eysing van nu: van het verleden naar de toekomst.

 

DRIVING ELECTRIC REINVENTED

De nieuwe Eysing energiebron maakt gebruikt van een groot aantal Lithium-Ion batterijcellen. Deze beproefde cellen zijn uitvoerig getest in de prototypes en vinden binnenkort ook hun weg in de One. Team Eysing wilde haar energiebron opnieuw uitvinden en significant verbeteren. Door opgedane kennis van de werking van uw batterijpakket heeft Eysing besloten om een vooruitstrevende techniek toe te passen.

Eysing introduceert daartoe een innovatief Battery Management Systeem (BMS). Het intelligente en real-time werkende BMS controleert doorlopend de accuspanning, stroomoutput en temperatuur van de batterij.

Wilt u uw eigen e-moped reserveren? Klik dan hier om zelf ook uw Eysing-jongensboek open te slaan.

 
AlainEysing