EYSING OPENT EERSTE CONCEPTSTORE

 
Eysing+-+Opening+concept+store+-+kopie.jpg

Op 20 april zal e-moped producent Eysing haar eerste conceptstore openen in het centrum van de Brabantse hoofdstad. Een week eerder zal het bedrijf haar ambassadeurs en relaties uitnodigen om aan de Lange Putstraat 22 de nieuwe huisvesting te komen bewonderen met daarin de allereerste geproduceerde Eysing e-mopeds.

De opvallende conceptstore gaat drie Eysing e-mopeds huisvesten en is ontworpen door hetzelfde team dat ook tekende voor de iconische en volledig electrische moped zelf. Vanaf 20 april kunnen geïnteresseerden op afspraak een proefrit maken op de Eysing, of binnenlopen voor een kennismaking met Team Eysing en de unieke machine die zij ontwikkelden.

Alain van Dijk, CEO: “De opening van een concept store is een vitale stap in de ontwikkeling van ons merk. Nu de leveringen van de productiemodellen binnenkort gaan plaatsvinden wilden we een mooi huis hebben voor onze Eysings. Waar mooier dan in de binnenstad van ons eigen Den Bosch? We nodigen iedereen uit om onze jongensdroom, gegoten in metaal, te zien glimmen in de schaduw van de Sint Jan.”

Voor meer informatie en de mogelijkheden om deel te nemen aan het Eysing Ambassadeurprogramma bezoekt u www.eysing.com

 
Alain van DijkEysing