UP TO SPEED MET EYSING

 
Eysing_Snelheidsmeter.jpg

TRUE DRIVER’S DASHBOARD

Boordcomputers worden steeds complexer en leveren de bestuurder een overdosis aan informatie en functionaliteiten. Fabrikanten hebben hiermee -met wisselend succes- de intentie om het de gebruikers onderweg gemakkelijker te maken. Feitelijk leidt het de bestuurder alleen maar af. Eysing wil u vooral ongestoord laten genieten van uw rit. De Eysing-snelheidsmeter is ontworpen vanuit gebruiksvriendelijkheid. In één oogopslag ziet u de snelheid, het batterijpercentage en de afgelegde afstand. Precies waar het bij het rijden om draait.

DETAILS MATTER, THEY CREATE AUTHENTICITY

Eysing laat haar snelheidsmeter onder ideale omstandigheden in Duitsland produceren. Dit unieke onderdeel wordt uit roestvaststaal geperst, waarna een speciale coating het analoge uurwerk beschermt tegen invloeden van buitenaf. De slanke 48mm behuizing is speciaal door Eysing ontwikkeld en minimalistisch vormgegeven. Dankzij de ultradunne behuizing is het mogelijk om de snelheidsmeter in de koplamp te plaatsen. Voor optimale leesbaarheid is er gekozen voor een zwarte wijzerplaat met verlichting achter de contrasterende, analoge wijzer en beschikt de snelheidsmeter over duidelijke witte en rode markeringen.

Team Eysing heeft met deze snelheidsmeter de ideale balans gevonden tussen design en functionaliteit met als doel om alleen relevante informatie weer te geven. Hiermee wordt u niet onnodig afgeleid tijdens het rijden tenzij u blijft staren naar de zorgvuldige ontworpen snelheidsmeter natuurlijk. 


Wilt u uw eigen e-moped reserveren? Klik dan hier om zelf ook uw Eysing-jongensboek open te slaan.

 
AlainEysing