TEAM EYSING

 

Alain van Dijk
CEO, Founder

LinkedIn

Alain is de drijvende kracht achter de Eysing e-moped. Het was Alain die vanuit de garage is gaan bouwen aan zijn jongensdroom. De tekeningen die hij al vanaf zijn vierde maakte werden gaandeweg concreter. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de realisatie van de stijlvolle Eysing e-moped. Alain is binnen Eysing verantwoordelijk voor design en research & development en heeft de dagelijkse leiding.

 

Rik Smits
CCO, Co-owner

LinkedIn

Rik schrijft mee aan het jongensboek dat Eysing heet. Altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen en begrijpt als geen ander de wensen van zijn klanten. Hij was als kind al bezig met ondernemen en ziet kansen waar anderen obstakels zien. Met zijn tomeloze enthousiasme drijft hij de onderneming naar een hoger niveau. Rik is binnen Eysing verantwoordelijk voor sales en marketing & communicatie.

 

Stijn Smit
Event Manager

LinkedIn

Stijn is verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van het merk Eysing op passende Publieksevenementen. Eysing is regelmatig te vinden met haar E-mopeds op lifestylebeurzen, open dagen van autodealers in het hogere segment, sportevenementen en andere exclusieve bijeenkomsten. Stijn onderhoudt het contact met de organisatoren van deze evenementen en draagt zorg voor een gepaste representatie van Eysing door het land.

 

Ir. Frits Smits
Electrical engineer

LinkedIn

Frits is Eysing’s electrical engineer en heeft grote kennis van de laatste technologische ontwikkelingen. Hij is vanaf het eerste uur betrokken bij de techniek van de retro e-moped en doet dingen bij Eysing die weinig mensen snappen. Alain kwam er al snel achter dat hij voor sommige technische vraagstukken beter vakkundig advies aan Frits kon vragen in plaats van het zelf allemaal uit te vinden. Mede dankzij Frits verschenen de eerste Eysing prototypes in 2016 op de Nederlandse wegen.

AGH grey 2.jpg

PURE PASSIE

Uit pure passie is Alain van Dijk een innovatieve e-moped gaan bouwen met een retro-uitstraling, gebaseerd op het design van motoren zoals die honderd jaar geleden in ons land rondreden.

Alain: “Vanaf mijn vierde teken ik al auto’s en motoren. De modellen die ik als kind al tekende, leken sprekend op de Eysink-motoren van vroeger. Een eeuw geleden was er dus iemand die vrijwel precies hetzelfde had getekend. Ik had altijd al de droom om een voertuig te bouwen en dat raakvlak gaf mij het laatste zetje: ik móést het gewoon doen. Gaandeweg liep ik tegen vrienden aan die zich betrokken voelden en wilden helpen. Rik Smit was de eerste die wilde helpen om mijn droom te realiseren.”

Rik: “Vanaf ons zestiende zijn wij vrienden. Tijdens een hockey-feestje vertelde Alain me voor het eerst over zijn ideeën: het bouwen van een volledig elektrische retro e-moped. Een eerbetoon aan de vooroorlogse motorfiets, maar met de techniek van nu. Dat sprak mij aan en ik besloot in te stappen. Samen hebben we het bedrijf opgericht en allebei voor Eysing onze studie tijdelijk onderbroken.” In 2014 begon Eysing als een jongensdroom in een kleine werkplaats in Vught en daar werden de eerste prototypes gebouwd. Toen de eerste motoren daadwerkelijk de weg op gingen bleek dat er ook interesse was van anderen: ‘Wat gaaf!’, hoorde je. ‘Is die ook te koop?’. Wat begon uit passie, bleek al snel een bestaansrecht te hebben. Eysing bouwde verder aan haar niet alledaagse voertuig, maar wel bedoeld voor dagelijks gebruik.

De Eysing One werd ontworpen voor in de stad. Een lichtgewicht rijdersmachine met een gewicht van circa 65 kilo, een lang zadel – kun je met de kinderen even een ijsje halen – en een uitneembaar accupakket. Die haal je uit de tank en kun je binnen opladen. Heel praktisch. Volledig van staal, met een actieradius van 80km en handgemaakt in Nederland. De machine is geheel vloeistofvrij en heeft geen plastic onderdelen, daardoor is het onderhoud minimaal. De machine is duurzaam en gebouwd om een leven lang mee te gaan. Het is echt het ultieme stadsvervoersmiddel. Voor de veiligheid zijn alle Eysings voorzien van een GPS-module met een anti-diefstal tracking systeem via een speciale mobiele applicatie.

background - kopie.jpg
 

become an ambassador

De eerste 100 exemplaren van de Eysing One worden geleverd met een winstdelende obligatie op naam van de koper. Daarmee treedt u toe tot het selecte gezelschap van Eysing Ambassadeurs. U krijgt deze obligatie in een mooie lijst uitgereikt bij aflevering van uw e-moped en tevens wordt u opgenomen in het ambassadeursregister van Eysing.

De nominale waarde van deze winstdelende obligatie bedraagt € 250,-.

Op basis van Eysing’s projecties is het mogelijk om een gedeelte van de aankoopprijs van uw e-moped terug te verdienen.

Wij vinden het een prettige gedachte dat wij het verwachte succes van Eysing kunnen delen met onze Eysing Ambassadeurs.

 
 
obligatie voorbeeld 2.jpg