Eysing_One_print
 

EYSING

ONE

De Eysing One is een tot in het kleinste detail ontworpen duurzame en lichtgewicht e-moped. Met een gewicht van circa 65 kg en directe elektrische aandrijving staat de Eysing One garant voor een unieke rijbeleving.
De Eysing One komt voort uit de droom het retrodesign van een legendarische Nederlandse motorfiets te combineren met de techniek van morgen. Het resultaat; een handcrafted, innovatieve e-moped met iconische uitstraling.

100% ELEKTRISCH

Eysing produceert haar e-mopeds vanuit de visie op duurzame mobiliteit. Met het gebruik van duurzame materialen en de volledige elektrische aandrijflijn is een Eysing nagenoeg onderhoudsarm.

DOWNLOAD HIGH RES EYSING ONE

Alpenjager_print.jpg
 

EYSING

ALPENJAGER

Eysing brengt een hommage aan de in Nederland ontworpen en gebouwde Alpenjager. Een motorfiets waarvan het prototype de befaamde 6-daagse duurzaamheidsrace in de Italiaanse Alpen won in 1931. 

Geïnspireerd op deze legende heeft Eysing een lichtgewicht rijdersmachine ontwikkeld met een enkel zadel en extra vermogen. Deze 100% elektrisch aangedreven e-moped zal handmatig worden gebouwd in een individueel genummerde oplage van slechts 31 stuks.

DOWNLOAD HIGH RES EYSING ALPENJAGER

Eysing_Heritage.jpeg